Mee zeilvakantie Sardinie, Corsica Italië

Sardinië is een “droombestemming” voor een 7- of 14 daagse zeilvakantie. Van het zeilgebied van Sardinië maakt de exclusieve Costa Smeralda en de Golf van Porto Cervo deel uit. Vervolgens zeil je naar de schitterende Maddalena-Archipel en kun je het Zuiden van Corsica met Bonifacio en Porto Veccio bezoeken. De Noordkust van Sardinië, de Costa Paradiso, doet haar naam alle eer aan.

Vanuit Nederland en België vlieg je naar Olbia (OLB) in Sardinië. In de omgeving van Olbia vind je talloze jachthavens en daar ligt een modern en comfortabel zeiljacht met eigenaar/schipper op je te wachten. Je zeilt naar bezienswaardige havensteden en prachtige baaien in een fascinerend landschap. Het levendige Sardinië en het rustige Corsica vormen twee tegenstellingen die deze reis bijzonder aantrekkelijk maken.

De Maddalena eilanden

Het nationaal park de Maddalena eilanden, is een prachtig natuurgebied iets ten noordoosten van Sardinië en behoort tot één van de mooiste zeilgebieden ter wereld. Daarom wordt dit gebied ook wel de “Caribbean van Europa” genoemd. Het heeft ruim 180 kilometer kustlijn en bestaat uit zeven grotere en twintig kleinere eilanden. Met zijn hagelwitte zandstranden en tussen granietrotsen verstopte baaitjes wacht een klein paradijs.
Daarmee wordt het zeilen in dit gebied tussen Sardinië en Corsica is een echte “Sailing Experience”!
In deze zeilvakantie overnachten we zo weinig mogelijk in jachthavens. Liever liggen we voor anker in de talloze baaitjes. Dan kun je met de bijboot altijd naar de wal.
Verder kun je zelf zeilen, duiken en snorkelen, relaxen en genieten. Kortom een ideale zeilvakantie voor het hele gezin.

 

Data worden binnenkort bekend gemaakt.

 

Prijs 1146  Euro per persoon per week, dit is inclusief schip en schipper beddengoed en handdoeken.

Bij aankomst staat er een welkomstdrankje klaar en een hapje.

Exclusief boordkas, en reis naar het schip.

De boordkas wordt gebruikt voor het betalen van havengelden, boodschappen, diesel enz.