Dealer Slam zeil en teamkleding

Sinds juli zijn we dealer van Slam zeil en teamkleding. U kunt bij ons terecht voor alle zeilkleding. Van bedrukte kleding voor een evenement tot en met de zeilkleding voor uw oceaan tocht. Op korte termijn zullen we een compleet overzicht op onze website zetten.

Onze nieuwe aanwinst

Vanaf nu doen we onze trainingen en mile builders op ons nieuwe schip, de dehler 42c. Dit schip is van alle moderne navigatie apparatuur voorzien.  Het schip is een snelle en comfortabele zeiler, uitgevoerd met mooie laminaat zeilen en genaker.

 

Starting now we have a new training yacht, a Dehler 42c by 2017. The ship has all the modern navigation equipment(B&G).It is a fast and comfortable sailor with laminate sails and a genaker.

Onze laatste delivery van 2018 en eerste van 2019

We hebben het jaar afgesloten met de delivery van een 94 Ft zeiljacht van Brazilie naar Curacao, een reis van ruim 2400 Nm.  Oud en nieuw op de evenaar was een bijzondere ervaring. Hierna gelijk door naar St Maarten om een 72 Ft Motor yacht (Sunseeker Predator 68) voor het openbaar ministerie naar Curacao te brengen, een reis van 540 Nm. Hier boven afbeeldingen van de schepen. 

In het seizoen 2018 ga ik voor B&B Yachting opfriscursussen geven om de gasten ontspannen op vakantie te laten gaan. Dit kunnen we op diverse locaties in Nederland aanbieden. Lees de laatste nieuwsbrief van B&B Yachting om de hoogte te blijven van de ontwikkelingen of neem contact op met mij voor informatie of een aanbieding. 

Download
Nieuwsbrief B&B Yachting
Nieuwsbrief BB yachting.pdf
Adobe Acrobat document 357.6 KB