Zeilen in Sardinie

Dit jaar hebben we een aantal weken gevaren rond Sardinië Naar aanleiding va het succes hiervan hebben we besloten dit jaar 7 weken te plannen in dit gebied. Naar mijn mening het mooiste gebied in de westelijke middellandse zee.

Kijk onder zeilvakanties voor meer informatie. 

Planning 2022

In 2022 varen we met ons eigen schip terug vanaf de Canarische eilanden. 23 maart vertrekken we vanaf Lanzarote met bestemming de Azoren. Aankomst 6 april. tijdens deze zeiltocht maken we een stop om Madeira na 3 of 4 dagen varen, hiervandaan gaan we naar de Azoren, eindbestemming Sao Miguel.

Tweede etappe is vanaf Sao Miguel naar Nederland, vertrek 8 april en verwachte aankomst 22 april in Yerseke. Tijdens deze tocht van 1500 Nm maken we een stop in zuid Engeland.

Dit zijn beide tochten die als mile builder waardevol zijn en kunnen dienen als qualifying passage voor uw Yachtmaster Ocean. tijdens deze tochten gaat u veel leren en kunt u deze ook zien als een zeilcursus zeezeilen, intensieve zeillessen.

 

Verder hebben we al diverse delivery's en prive lessen in onze agenda staan. Hier naast zijn we bezig met het samenstellen van een zeilweek in zeeland, hierbij varen we een rondje van Yerseke over oosterschelde, noordzee haringvliet en weer naar Yerseke.

Planning 2021

Voor 2021 hebben we al weer een aantal mooie projecten in de agenda staan. Een nieuwe Dufour 56 vanuit Nederland naar Slovenie, Een Dufour vanuit Lorient naar Malaga en nog een aantal kortere trips. Hiernaast hebben we nog een paar leuke mile builders en vakantie tochten in de planning, Nederland Brest, Brest-Lisabon en Lisabon Canarie Islands. dit alles in oktober november als het weer hier minder wordt. En een trip in September van 9 dagen vanuit Yerseke. Ook de 24 uurs met finish in Medemblik staat in de planning. Dit zijn slechts een aantal hoogte punten in de planning.

 

Dealer Slam zeil en teamkleding

Sinds juli zijn we dealer van Slam zeil en teamkleding. U kunt bij ons terecht voor alle zeilkleding. Van bedrukte kleding voor een evenement tot en met de zeilkleding voor uw oceaan tocht. Op korte termijn zullen we een compleet overzicht op onze website zetten.

Onze nieuwe aanwinst

Vanaf nu doen we onze trainingen en mile builders op ons nieuwe schip, de dehler 42c. Dit schip is van alle moderne navigatie apparatuur voorzien.  Het schip is een snelle en comfortabele zeiler, uitgevoerd met mooie laminaat zeilen en genaker.

 

Starting now we have a new training yacht, a Dehler 42c by 2017. The ship has all the modern navigation equipment(B&G).It is a fast and comfortable sailor with laminate sails and a genaker.

Onze laatste delivery van 2018 en eerste van 2019

We hebben het jaar afgesloten met de delivery van een 94 Ft zeiljacht van Brazilie naar Curacao, een reis van ruim 2400 Nm.  Oud en nieuw op de evenaar was een bijzondere ervaring. Hierna gelijk door naar St Maarten om een 72 Ft Motor yacht (Sunseeker Predator 68) voor het openbaar ministerie naar Curacao te brengen, een reis van 540 Nm. Hier boven afbeeldingen van de schepen. 

In het seizoen 2018 ga ik voor B&B Yachting opfriscursussen geven om de gasten ontspannen op vakantie te laten gaan. Dit kunnen we op diverse locaties in Nederland aanbieden. Lees de laatste nieuwsbrief van B&B Yachting om de hoogte te blijven van de ontwikkelingen of neem contact op met mij voor informatie of een aanbieding. 

Download
Nieuwsbrief B&B Yachting
Nieuwsbrief BB yachting.pdf
Adobe Acrobat document 357.6 KB