Tien daagse zeiltocht in de Caribbean, vertrek Martinique en aankomst op St Maarten.

We bezoeken verschillende eilanden die behoren tot de bovenwindse eilanden(Windward Islands), We gaan nu naar de meer noordelijke eilanden, b.v. Dominiga, Guadeloupe and Antigua, behorende bij de Leeward islands.

Deze tocht staat in het teken van genieten op alle manieren, lekker zwemmen in een baai, genieten van de lokale cultuur.

Per dag zeilen we tussen de 20 en 40 Nm onder bijna altijd perfecte zeil condities. Naast het zeilen is er genoeg tijd om te genieten van de mooie omgeving waar we zijn, zwemmen en Snorkelen en het bezoeken van de eilanden, en uiteraard een rum distilleerderij, de lokale drank door het hele Caribisch gebied..

Op de meest eilanden zullen we voor anker liggen of aan een mooring boei, dus extra genieten van de sunset of sunrise vanuit de kuip met een wijntje. St Maarten en Antigua staan bekend om de vele mega jachten die we hier gaan zien. Altijd imposant.

 

Bent u toe aan wintervakantie, dit is de kans voor de zeilvakantie van uw leven.

  

Datum     9  februari tot 19 februari 2021

Prijs         €1.295,00 per persoon 

 

Inclusief zeiljacht en schipper

Niet inclusief vlucht, eten en drinken aan boord, diesel en eventuele havengelden. 

Reken op een boordkas van c.a. 200 euro per week.

 

 


The Winter program is a coorporation between TP Yachting and MOSS-Sailing.

For more information call me on +31(0)620378180 or e-mail me thom@tpyachting.nl or Lesley from Moss sailing on +31(0)615680524 e-mail lesley@moss-sailing.com.