Tien daagse zeiltocht in de Caribbean, vertrek Martinique en aankomst op Grenada.

 

We bezoeken verschillende eilanden die behoren tot de bovenwindse eilanden(Windward Islands), b.v., St Vincent, Grenada en zwerven uitgebreid tussen de kleinere eilanden behorende tot de Grenadines, hier vinden we de mooiste baaien om te ankeren. We zullen o.a. Mustique, Carriacou en Bequia. We varen enkele ueren per dag en genieten van dit tropische paradijs met zijn mooie stranden met ideale zeil omstandigheden, temperaturen boven de 27 graden en wind tussen de 15 en 20 knopen.

Grenada is het specerijen eiland in de Caribbean en heeft een aantal bekende distilleerderijen waar Rum gemaakt wordt uiteraard bezoeken we deze ook, dit is de lokale drank in de Caribbean. Naast het zeilen is er genoeg tijd om te genieten van de mooie omgeving waar we zijn. Op de meest eilanden zullen we voor anker liggen of aan een mooring boei, dus extra genieten van de sunset of sunrise vanuit de kuip met een wijntje.

 

Bent u toe aan wintervakantie, dit is de kans voor de zeilvakantie van uw leven.

 

Datum         29 januari tot 7 februari 2021

                

Prijs             1.295,00 euro a persoon

 

Inclusief zeiljacht en schipper

Niet inclusief vlucht, eten en drinken aan boord, diesel en eventuele havengelden. 

Reken op een boordkas van c.a. 200 euro per week


The Winter program is a coorporation between TP Yachting and MOSS-Sailing.

For more information call me on +31(0)620378180 or e-mail me thom@tpyachting.nl or Lesley from Moss sailing on +31(0)615680524 e-mail lesley@moss-sailing.com.